Knappt värt att börja

Tillsist så är allting klart så nu kan jag börja skriva arbetsbok, känns däremot så meningslöst så det kommer inte att bli av. Lite försent att börja. Kommit en bra bit iaf.

Ariella är det bara ledsna känslor med igen :(

Vädret är bara kallt, men med tanke på mitt avstånd till praktiken borde jag inte ens kunna klaga. men fryser hinner man på det avståndet med


Ryggen!

Kommit fram till Ariellas halsproblem, hon har blivit smittad av en av hästarna på förra stället med pälsätande löss :( man behandlar det ganska lätt, men har de väl fått det brukar det komma tillbaka varje vinter! Stackars lill ängel :(

Körde till stallet tidigt imorse, fastnade på E65 då det hade varit en olycka, en lastbil som sladdat omkull/kommit över båda körfälten. Måste säga att innan olyckan körde vissa som idioter,det gick inte att köra i vänsterfilen men såklart ska vissa köra om iaf, såg flera som sladdade och hade problem, sedan körde de lugnt i högerfilen. Några bilar i diket också.

Fixade stallet, någonstans här måste jag lyft/dragit superfel med ryggen, har sjukt ont fortfarande. Kan knappt vänta tills torsdag och behandling. Lång, jobbig promenad med Ariella och Presso, jobbig pga gummistövlar och termobyxor. Presso tyckte det var äckligt med all slask, han hade nog helst stannat hemma

Förra vintern

Skriv Skriv skriv

Tror förra inlägget länge sedan sa att jag var ikapp med arbetsboken, tyvärr visste jag att det skulle gå över denna veckan. ny placering - två veckor - 10-20 sidor minst på den tiden, är uppe i åtta och det är onsdag, ska lämna in den ikväll också för första gången.

Ariellas andning är bättre, tyvärr kliar hon sönder sidan av halsen nu, suck hon har bara haft problem efter problem sedan hon lämnade ölöv :(

Börjar gå mot slutet

Den kritiska granskningen ska jag läsa igenom om någon dag, sitter och får kritik på arbetsboken och korrigerar den. känns som att man har koll på läget just nu. samtidigt har jag fått schemat för cytologi placeringen så jag kan kolla in lite fakta i förväg och har börjat lite med arbetsboken för den med! Känns som jag är i fas just nu.

Snart iväg till stallet, lilla Ariella har fått en boxdörr i rätt storlek så hon kan se ut <3 snuttegull måste tycka det är superskönt!!! Motionera Ariella, stallmöte, träffa emilia etc

Plugghelg

Precis skrivit ut en arbetsbok för korrekturläsning, så att den helst är klar nu innan jag ska påbörja nästa, ny placering snart där jag ska vara i två veckor. Kommit ungefär halvvägs i min juluppgift i att kritiskt granska artikel, men så fort jag börjar med den kommer jag fram till att arbetsboken nog är roligare.

Igår var det åtta timmar i stallet som gällde, därför jag inte ska ut idag och imorgon utan först på måndag till stallmötet. men fixa stallet, motionera knubbisen och fixa staket. Presso var också med sedan sov han gott. På kvällen var det bio med Emma och se Hundraåringen, struntsamma vad andra säger den var bra, lite seg och kan förstå att den inte var så charmig om man inte läst boken.

Nu smiter jag nog snart iväg till gymmet istället, för sedan är det bara artikeln kvar så då rymmer jag iväg

Gott nytt år

Lite i efterhand kan jag önska min bloggläsare...Gott nytt år! Ännu en nyår firades med Bettan och Joost och lite fler. Alldeles för mycket onyttigheter både igår, förra året och idag!! Får väl köra lite nyttig januarimånad nu då. Innan allt onyttigt som jag fått i jul får öppnas.

Jättemysig runda med Ariella i sällskap med Monica och Stella gjordes i det fina vädret. Annars är det bara praktik imorgon och livet flyter på.

Alla andra har skrivit lite lista på mål för nästa år, så kör en kort variant:
Ariella ska bli frisk och komma igång igen, banta lite, bättre kondis och andningen ska inte påverka mitt lilla hjärta.
Bli klar med utbildningen
Ha jobb
Flytta hemifrån
Köpa egen storhäst!
Fortsätta med träningen likadant som senaste året

Trevlig fortsättning


RSS 2.0