Examination

Den senaste månaden har jag verkligen "räknat" ner studietiden. Och nu kan jag konstatera att det är 2,5 timmar kvar att sitta och lyssna på andras examintionern, möjligt att jag lyssnar på några fler. Jag ska själv examineras på mitt arbete under 45 minuter, opponera på någon annans arbete under 45 minuter. Lunch med lärarna, repetera examenshögtiden i kyrkan och ha EXAMENSHÖGTID!!! Sedan är 3 år på högskolan avklarade. Känns verkligen inte som att så många år har gått! Ännu konstigare att komma fram till att jag varit i Sverige 3,5 år, saknar resandet samtidigt som jag är så nöjd med upplägget av livet som det är nu.
 
Älskar träningen, denna veckan har det varit bodypump, GRIT strength och bodycombat. Anmäld till 45 minuter Indoor walking och bodypump. Dessutom en hel del häst. Skriver just nu sammanfattning på mitt egna arbete och det jag ska opponera på.
 
För två dagar sedan fyllde världens bästa häst 22 år.
 
 

24 dagar

Nu är det 24 dagar kvar till examenshögtid. Inlämning av examensarbete på onsdag. och idag var det praktik på nytt stället, jättekul! Byggde mycket på förra årets sommarjobb, så jobbade ganska självständigt!!

Snart "sommar"


RSS 2.0