Omotiverad

Det går verkligen upp och ner är otroligt omotiverad att sitta och räkna fysikuppgifter just nu, inget roligt alls. Sitter och kollar in på hemsidan hela tiden efter resultatet från klinisk kemi tentan, det är motivation att få på svart och vitt att NU behöver jag inte kolla på det ämnet mer. Försöker intala mig själv att nu gäller det, men jag är tydligen inte lättlurad idag.

Hälsade på Ariella imorse, från början var det bara Ariella som ville ha min uppmärksamhet, sedan kände Mini igen mig och ville snacka lite mer och idag var alla fyra väldigt sällskapliga och ville vara med. Ariella som är en sådan mes, flyttar sig inte för dem andra när jag är där, och gör hon det flyttar hon sig till min andra sida, men att gå från mig, glöm det. Lilla sötnosen.

Red ut en sväng på Khango som bestämde sig för test nummer 2 (var är mina snart glömda så välridna hästar som inte höll på med sånahära dumheter), 5 minuter sedan var allt lugnt igen, men svettigt blir det.

Sedan handla mat, efter Sara rekommendationer, så blev det bönsoppa med ris, nog första gången jag kör nytt recept utan ett recept att följa. Bara blandade hejvilt, men de andra i huset blev nöjda. Nu borde jag än en gång fortsätta plugga, skriver ju bara här för att försöka komma undan det ;)

Bara en vecka till

efter de senaste fem månaderna känns det helt konstigt och osannolikt att säga, att EN vecka till, EN tenta, sedan är denna terminen slut. Har helt klart varit en otroligt tuff termin, tentorna har avlöst varandra (än är det inte slut) och min tid för annat har varit obefintlig. Vet jag varit jättetråkig för alla i min omgivning, men tyvärr inte så mycket jag kan göra åt saken. Har nu cirka 20 sidor kvar så har jag sammanfattat cirka 200 sidor strålningsfysik. Sedan blir det en massa räknande de närmsta dagarna inför tenta. Håller nog på det med tråkigaste kapitlet nu, strålskyddslagen och strålskyddsförordningen (låter väl kul :)) Då är alfa sönderfall roligare ;)

Har i igår och i förrgår ridit en häst i det nya stallet, Khango, som jag kommer rida i sommar. Väldigt välriden och pigg liten häst, men han testade mig, han har bara ridits av småtjejer det sista halvåret, har sett när dem ridit och han bara backar när de skänklar. men det diskuterade vi snabbt att så gjorde man inte med mig, nu är det bara lite muskler på honom som saknas, med tanke på min träningsvärk i benen på mig med, men mest att jag inte ridit mycket på sistone.

Ariella är ute och njuter i sin bergshage med sina polare, man får motionera för att hitta dem i hagen.

Som vanligt, back to the studies!!!

Länge sedan sist igen!! :)

Hade ett par dagars återhämtning efter bioanalysen innan jag började plugga på klinisk kemi. Fick tillbaka tentorna från de senaste och allt är godkänt, så skönt. Körde tre grymma dagar innan klinisk kemi och skrev den nu i lördags. Ännu en gång på det sättet som lärarna inte rekommenderar, större delen av natten innan tentan. Sedan hem, iväg till stallet och pratade med Monica och mockade ur Ariellas box och så iväg med Amanda som red Ariella, hade det inte varit så mycket gräs hade hon helt klart kunnat klara av att rida själv nu, dock glömmer hon ibland att det finns något som heter tyglar är så van att jag bromsar ifall något händer. Tillbaka till Malmö, gå 2,5 km till stora bilen och kör ut på landet.
 
Filmkväll med Sara :) vilket resulterade att jag gick och la mig lite i två. Några timmar back efter de senaste fem dagarna,upp tidigt och kör iväg med 53 halmbalar i släpet (grymt bra lastat XD), lastar av dem vid stallet, hämtar mina föräldrar och kör tillbaka hem? igen. Jag spenderade eftermiddagen med att skrubba Atinkas box. Imorse fick jag äntligen sova, ända till 7,45. Iväg till gymmet, promenad med vovven, plugga i skolan. Åka till stallet och red Khango, valacken i stallet för första gången. Han har mest ridits av mindre tjejer på sistone, så han testade mig en del, men efter en första omgång så gjorde han det väldigt halvhjärtat. Trevlig häst iaf!

Dagen till ära fyller min mesta och älskade lilla ponny, 21 år!!!! :D

Vem behöver sova?

Sitter tiden har varit helt galen, tentorna har avlöst varandra. först klinisk kemi, molekylärbiologi, hematologi och transfusionsmedicin, cellbiologi och bioanalys. Hade tre dagar på mig att plugga in bioanalysen, = hela dagar i skolan och natten till idag sov jag två timmar - resten plugg. Skrev tentan i förmiddags, gick en långrunda med vovven, gymmet och ut till Ariella.... Nu börjar tröttheten att komma ikapp

RSS 2.0