Att veta hur slutet ska komma

Att ta hand om en häst från att den är ett år gammal och att i många år ha vetat att man aldrig kommer sälja den, självklart gör det en också medveten om att det någon gång kommer ta slut. 21 år senare är det bara om möjligt ännu värre att tänka sig, hon har alltid varit med mig, från tidigare än jag ens har minnen.

Att nu veta vad som kommer ta livet av henne, sakta men säkert och veta att inget går att göra. Utan istället ska man det närmaste året? åren? stå och kolla på henne och avgöra att när man själv inte tycker att det går längre. Inte detta jag önskar min lilla ängel, det genetiska kan jag inte göra något åt och inte den stora risk för lidande och de gigantiska begränsningar det kommer bli i livet för henne. Mycket att det vi har gjort innan och det vi inte gjort kommer helt klart aldrig ske nu.

Kan inte tänka mig en fortsatt vardag utan dig <3

Examinerad praktik

Så muntlig presentation och opponering avklarat på praktiken = VG (trots att man bara kunde på G) haha rolig lärare jag har!

Idag började examensarbetet trots att det egentligen inte borde börja förrän nästa tisdag, fast bättre att man kommer igång. kommer bli hårt jobb.

Ariella gick förra veckan en minirunda helt smärtfri...yey...tyvärr gick vi igår lite längre och då fick hon ont på slutet :(

Slut praktik

Så 15 veckors praktik är avslutat, de blir däremot inte av med oss så länge. Börjar examensarbete där nästa vecka. Så på måndag är det examination på arbetsböckerna, blir fem elever, läraren och våran handledare som också ville komma.

Den senaste veckan efter att alla skolarbeten har lämnats in har varit otroligt aktiv. Förra lördagen var det 2 mil gång och 2 timmar på gymmet, söndagen var heldag i stallet plus gymmet. Måndags var det bodypump, tisdag rida två hästar, onsdag var det lättare gympass själv, torsdag Cxworks + gym, fredag (ingen praktik) 6 timmar i stallet vilket innebar motion av Ariella och hoppning av Della och Sessan. kvällen var det bodypump, 30 minuter egen träning och 45 minuter indoor walking som var tema 90-tal och den klassen kallas "Thank God it´s friday". Efter mina helgen behöver man ha vila i vardagen. Idag har det blivit 2,5 mils gång.

Nu ska jag läsa igenom min ena arbetsbok (den andra imorgon) och som tur ärså är det melodifestivalen så blir en lugn kväll!

Nu när det är göteborg horseshow längtar man tillbaka lite till tävlingslivet, vill också vara där!

RSS 2.0