Jullovet är över

Höstterminen slutade i fredags efter ännu en tenta och imorgon börjar vårterminen. Inga långa lov längre. Tentorna bör ha gått bra iaf.
Nu har kylan till sist kommit, så istället för lera så är det ojämnt och stelfruset i hagen. Samt i paddocken fick inte mycket ridning gjort där idag. Ronja trimmade markarbete, Somi fick ridas ut en sväng och galoppera på gräset vilket han tyckte var väldigt roligt.
Annars har bara familjen lyckats smitta ner mig med deras förkylning, men det går snart över. Imorgon är det upprop till nästa kurs

Happy new year

Lite i efterhand kanske?
Men trevligaste julen på väldigt väldigt länge :D Samt födelsedag när jag blev ännu lite äldre. Och innan dess var det ut och köra ponnisarna med Bettan och Joost, som var väldigt duktig på det här med att hantera en häst även om det var första gången han körde.
Den 26 var det avgång till Holland! Kom ner mitt på dagen, efter en resa utan problem. Gerfried hämtade upp mig och sedan bar det av till stallet där han hoppade de två hästar som skulle med till tävlingen. På tisdagen åkte vi till Mechelen, Belgien på den femstjärniga tävlingen. Egentligen skulle det varit fyra hästar men blev istället bara Bleeker och Cameron. Cameron öppnade upp bra med en placeringen medan detta inte riktigt var Bleekers helg.
Mechelen är alltid rolig, tredje året i rad som jag gjorde denna tävlingen. Dock vinner förra året där mesta tiden spenderades med Janni och återseende av Katja.
Nyår firades hemma hos Mieke och hennes roliga vänner/familj. Nyårsdagen blev dock inte lika bra där Gerfried kraschade med en unghäst och bröt skallbenet. Operation på måndag.
Inte så rolig situation att flyga hem ifrån! All lycka till till den gröna mannen!

RSS 2.0