Julafton

den 24 december då, blev man 20 igår. Här har inte uppdaterats sedan en vecka innan jag åkte hem, iaf när jag kom tillbaka hade Martyna slutat och ungerska Eszter slutat. verkade jättebra i början hon pratar bra engelska och gör det gärna...MEN hon är såååå lat, nä för min del kan hon lika gärna vara hemma, vilket hon är för tillfället


Iaf sedan jag var hemma har jag spenderat två veckor i Polen, Lezno. Där hade jag med mig Bleeker, Karli och Wibo. väldigt underhållande och hade väldigt kul med groomen för Royne Zetterman, annars hade det nog blivit segt där. nu hade jag någon att ge med till McDonalds för att äta. Hästarna hoppade bra där också.

Vi var en vecka i Salzburg med Bleeker, Wibo, Umber, Amely och Lilly. Där var Wibo tvåa en gång och sedan var det ett ner som gällde.

Inget London vilket ledde till 3-4 veckor här i stallet, inte så underhållande!! men Jenni har precis varit här en vecka vilket gjorde det betydligt bättre, shopping, filmkväll, pepparkaksbakande, matlagning mm


Så då var det jul här i Holland, den första vita julen på 20 år.....och allt jag kan säga är väl GOD JUL till alla hemma i kylan och TACK för alla julkort samt de fina blommorna, kändes jättehärligt att få!!


RSS 2.0