Myrrha

Då verkar det som att det nya katten blev en Myrrha, dock är inte stavning diskuterad. Riktigt liten kaxig en, hon skulle redan på och jaga bort Måns (inte vår katt) från tomten, vilken ragg hon kunde sätta upp.

Nu är det klass 3 varning igen, blåser och hagen är översvämmad, jag har faktiskt inga flodhästar! Men hästarna är ganska nöjda iaf, lite mer tid i boxen och mycket mer hö, då är alla nöjda
Lucia idag, men det är väl inte direkt julkänsla än, dock börjar alla julfester och träffar bokas in lite här och var. Nu är vi äntligen indelade och ska påbörja det grupparbete som är schemalagt v.52, bra planering liksom! Sedan är det dags att börja plugga på riktigt.
Har snackat lite med smarta Jenni som ska bli veterinär och pluggar i London, status på det måste vara jättesvårt att komma in.
Idag när jag gick upp låg det vatten i hela mellanrummet, tanken var bara att sådär kan inte en katt kissa ner och inte regnar det väl in. Nejdå bara någon katt som vält ut vattenkannan som stod på golvet
Gerfried ska troligen göra Göteborg i Februari, roligt!!

Två dagar i rad

Så med detta inlägget har jag lyckats blogga två dagar i rad. Idag har jag haft sovmorgon, ridit Ronja och Belle, pluggat och skrivit laborationsrapporten som skulle lämnas in.
Det regnar och blåser totalt storm utomhus och det skulle tydligen bli värre imorgon, tråkigt!!
Nu börjar det bli dags att sova!! :D Laboration hela dagen imorgon

Bytt körkort

Heldag i skolan idag, på labbet, roligt faktiskt. Skriva lite profession med Sofia efteråt så att vi var färdiga med den. På vägen hem åkte vi in på posten och jag fick ut mitt nya körkort, vilket också innebar att det förra klipptes sönder, inte så länge som jag fick behålla mitt första körkort inte!
Den ena lärare har tidigare under terminen dragit upp en helt idiotiskt sätt att avrunda decimaler, som ingen i klassen hört talas om innan, detta kom upp först efter rättning av tentor, lite korkat faktiskt. Så idag hade han labben med en annan lärare som glatt avrundar korrekt (så som alla människor kan det) och när han lägger sig i avfärdar hon det med att det har hon minsann aldrig hört talas om så vi gör det på det vanliga sättet. Idiotiskt att lärare nummer ett kan dra poäng på tentor, när varken lärare eller elever har hört talas om hans system innan!
Ronja har blivit en helt normal häst att rida på bett, tog inte alltför länge. Belle är nice som alltid. Mina små busfrön är perfekta och glada som alltid, dock har de en alldeles för lerig hage.
Och den nya lilla katten, My/Melody/Myrrha/Marion eller vad den nu blir har slutat att vara så panikhungrig och har nu börjat bli en helt normal katt. Sött!!

RSS 2.0