Uppe tidigt

Har haft sega morgnar hela veckan fram till imorse, satt i bilen klockan sex och körde till stallet. Fodrade och släppte ut, fixade stallet och gick med Ariella ihop med Bella som red lilla Zack. Vi hoppade lite över stockar och så.

När jag kom hem vi lunchtid var Maja fortfarande arg på mig, hon har njutit av sovmorgnarna. Myrra tillåter inte att man sover till nio, men Maja bara njuter. Hon förlåter mig nog snart :)

En arbetsbok är nu klar, sitter och skriver vår extra juluppgift. vi ska kritiskt granska ett examensarbete som skrevs förra året. Suck, faktiskt ganska intressant att läsa, men tråkigt. skriver hellre arbetsbok ;) ångrar säkert det uttalandet nästa år

Annars är det gymmet kvar idag samt kalas för åttaårige Zorro (hund, Pressos "kusin")

Julafton

Hemma i Sverige, lilla Ariella har det bättre än bäst. kom en sista julklapp igår som jag har kvar att slå in, men rimmet är klart.

Sitter med lilla Presso bredvid mig och skriver arbetsbok. Inte meningen att man någon gång ska vara ledig! inledningen som skrivs nu, jag har undvikit den ett bra tag.

Igår blev man ett år äldre också och släkten var här så trevligt.

 
 
God jul på er

Snart jul

Ariella har sen sist flyttat och har det bättre än bäst, alla symptom borta så fort hon kom bort från förra stallet. Bara frakturen på nosryggen kvar, men inte så mycket jag kan göra åt den. Blir ett fult överben av den, men jag överlever det.

Har nu varit fem veckor på praktiken och stortrivs, har fixat examensarbete samt sommarjobb vilket såklart känns bra. Blir lite andra avdelningar på praktiken efter julen, men det ska bli fortsatt intressant.

Jobbar på med min arbetsbok, men idag har jag köpt sista paketen, samt tagit bussen till Gessie och cyklat hem den cykeln i medvinden. Cyklade inom till ett annat stall och hämtade Yasmines gamla grimma, kärt minne av det lilla monstret.

Nu rimmar jag till alla paketen, sedan är det dags att slå in dem alla!! :D

RSS 2.0