Ryssland (Ukraina)

Så imorgon klockan fem ska Gerfried köra mig tre timmar till något ställe i Tyskland, där ska vi lasta över våra grejer och hästar och allt i en annan lastbil. Sedan ska jag och tre hästar (Bleeker, Karli och Wibo) påbörja vår resa till Ryssland. Det kommer ta fyra dagars körande med hästarna och sedan är vi där. Gerfried flyger dit på onsdag också. Sedan ska vi tävla där två veckor innan vi kommer tillbaka igen.

Welcome back

Ja då har det väl varit ett antal månader sedan sist. De två sista veckorna i Juni spenderades i Österrike med sex hästarna själv och det var väldigt mycket jobb. Första veckan var i Maria Wörth och den andra i Wiener-Neustadt. Därefter körde vi hem igen till Holland och samma dag flög jag till Sverige!

Tre jättehärliga veckor hemm med alla där och lilla mamma:) kära släkten, Ariella<3 alla hästar på gräns. Den 26:e Juli flög jag ner till Holland igen, tisdag kväll körde vi till Italien med tre hästar, Bleeker, Wibo och Calisca. San Patrignano världens största rehab tydligen. God mat, bra service, samt shuttle som körde ner till stranden och en dag var det guidad tour i hela staden. jättefint! den första klassen började 17,00 och den sista startade mella 21,00 och 22,00 vilket var ganska trevligt på hela tagen. jobba på morgonen, siesta, sedan hoppa. Söndag natt körde vi tillbaka, första natten körde vi till Österrike, den andra natten kom vi tillbaka till Holland. Klockan fyra på morgonen var vi där, jag fick sovmorgon. sedan var det att tvätta och packa om så mycket som möjligt innan vi tisdagkväll körde tillbaka till Österrike (12 timmar) nu med sju hästar.

Första veckan var vi i Preding. Det gick bra där Koala du Prelet vann första dagen samt att han vann silver tour finalen. Wibo B var tvåa andra dagen samt vann Young horse Tour finale. Zoltan blev placerad i teamhoppningen där Gerfried fick hoppa med en juniorryttare, lite kul på framhoppningen. totalt KAOS!!! tio unga helstressade och nervösa ryttare samt tio duktiga. Jag frågade Gerfried om jag skulle bygga nått hinder och han bara nä jag hoppar två hinder, det är alldeles för farligt att stå där i mittenXD. Jag som ville att han skulle göra ride, run and drive. På måndagen körde vi en halvtimme längre bort i Österrike till....

Farrach, den tävlingen gick också bra, Wibo blev tvåa i finalen. Sedan VANN vi GRAND PRIX med 11th and Bleeker!! Alla glada!!Bleeker var bäst! Stor skillnad i vanliga fall hämtar han passen och sedan ska vi åka så snabbt som möjligt, nu var det bara "take your time, one hour doesn´t make any difference" nä jag märkte det efter att jag tog Bleeker tog det tre timmar innan de kom till stallet igen. Last to leave. Fast detta var sponsorns tävling och de hade helt klart party! Sedan körde vi tolv timmar hem igen.

Igår kom vi tillbaka vid niotiden på morgonen och jag gjorde allting klart från tävlingen och idag är jag ledig.

Nu är det också bestämt att jag ska börja i Lund den 2 November så jag kommer åka hem i Oktober från Holland.

RSS 2.0