Ankomst till Holland

Igår förmiddag började jag, pappa och farmor bilresan ner hit till Holland, så nu har man kört över öresundsbron, kört på en färja och kört på autobahn i 150 km/h som mest, oftast något långsammare. Vi kom till Stall Puck vid tiotiden på förmiddagen och fick då rundvisning i det väldigt stora stallet, det är fyra stycken som delar på stallet och alla har varsin del. Idag har jag fixat hästar före och efter ridning och Gerfried har hoppat nästan alla. Jag fick också rida Marlon som var väldigt fin! De har i nuläget elva hästar i stallet samt två fölston med föl, ett dräktigt sto och ett par äldre hästar som inte rids längre. Stallet är anslutet till ett stort ridhus, en skrittmaskin inomhus, löpband och solarium (ja för hästen).

Jag har i nuläget ett eget rum men nästa måndag så kommer det en tjej till från Sverige som jag då får dela med, jag har faktiskt redan lyckats packa upp. Var iväg med Katrin och handlade, skulle därefter laga mat självXD. Först fattade jag ju inte spisen alls, gasolspis, sedan när jag skulle tända eld så flammade det upp rejält! nästan i huvudet på mig och över handen. sedan blev det ju alldeles för varmt och hamburgaren fick färg på utsidan men inget mer, sedan gick brandlarmet av all röken. Fast det blev ändå mat....tillslut

Imorgon följer jag med Gerfried till tävling i Belgien, kommer troligen tillbaka söndag kväll. Så inom loppet av en vecka har jag varit i Irland, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland och Belgien. Jag som inte ens brukar resa mycket. Jag hade inte tillgång till dator i Irland så har därför inte kunnat skriva något innan!

Ha de bra alla:)

By Sara

Välkommen!

Detta är Paulinas nya blogg så att vi kan hålla koll på vad hon gör medan hon är borta på stora äventyr i Irland.

Jag önskar Paulina en lycklig resa och hoppas hon kommer hem helskinad!

Hälsningar Sara Axman

RSS 2.0